Bezig met laden...

Durft u te lachen en bent u tevreden over uw uitstraling?

Zorg is kwetsbaar en persoonlijk. Onze zorg brengt een mooie lach op uw gezicht. En op dat van ons. Want we hebben plezier in ons werk. We willen u graag leren kennen. Of u nu voor reguliere mondzorg of een van onze specialisaties komt, we onderzoeken goed op welke manier we de beste zorg kunnen bieden. En dan leggen we graag in begrijpelijke taal uit wat we gaan doen. We hebben het beste met u voor. Kunnen we dan alles? Op het gebied van mondzorg zeker. Ons team laat zich elke dag weer van zijn beste kant zien. Inschrijven?

Wanneer u zich heeft aangemeld bij Mondzorgcentrum Limbricht, plannen we u in voor een eerste bezoek aan onze praktijk. Dat eerste bezoek nemen we heel serieus en we nemen daar alle tijd voor. U maakt kennis met ons team en onze werkwijze. En we kijken daarbij niet alleen naar uw tanden en kiezen, wangen, tong en tongbodem maar ook... naar uw wensen.

We voeren uw gegevens in ons systeem in en een preventie-assistente reinigt en polijst uw gebit. Hierna beoordeelt de tandarts uw gebit en de foto en wordt samen uw gebitsverleden besproken, hoe het nu gaat en wat je in de toekomst kunt verwachten. Heeft onze tandarts alle informatie verzameld en beoordeeld? Dan doen we een behandelvoorstel als het nodig is. Speciaal voor u, want geen mond is gelijk.