Bezig met laden...

Welkom

Bij Mondzorgcentrum  Limbricht staat een team van professionals voor u klaar om u de zorg te bieden die u verdient. Samen met u,  doen wij er alles aan om uw gebit en mondgezondheid in optimale conditie te krijgen en te houden.

Tandarts Karla Gorissen

Spoed 046 451 98 68

Heeft u dringend hulp nodig? Bij ernstige pijnklachten, nabloedingen of tandletsel na een ongeval kunt u ons altijd bellen: 046 451 98 68.
Als de praktijk open is, krijgt u een van onze medewerkers aan de telefoon. Zij kan in de meeste gevallen nog dezelfde dag tijd reserveren. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen.


Voor spoedgevallen tussen 12.30 en 13.30 uur: 046 400 83 14

Voorwaarden behandeling tijdens CORONAVIRUS (COVID-19)

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.
Met onze aangescherpte hygiene-protocollen is de praktijk in de periode van Covid-19 regulier geopend voor alle behandelingen. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen 'ja' antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.
• Heeft u nu corona?
• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Bent u in thuisisolatie?
• Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:
• Wij adviseren u in de praktijk een mondkapje te dragen.
• Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
• Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
• Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
• Bij bepaalde behandelingen kan Uw tandarts verzoeken om, voorafgaande aan de behandeling, even Uw mond te spoelen met waterstofperoxide.
• Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden. Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Mondzorgcentrum Limbricht

Bij Mondzorgcentrum Limbricht bent u welkom. Hier zorgen we goed voor u.
We maken tijd voor u en stoppen pas als we allemaal tevreden zijn. We werken alleen met het beste: de beste mensen, de beste materialen en de beste technieken. Want dat verdient u.

Bij Mondzorgcentrum Limbricht beperkt de beste tandheelkundige zorg zich niet tot de mond. Elke behandeling heeft te maken met de mens als geheel. Daarom is naast technische kennis ook het sociale aspect van de tandheelkundige zorg belangrijk. U mag naast een mooie, duurzame restauratie ook rekenen op aandachtige, persoonlijke service. Onze praktijk zal zich daarom ook steeds blijven bijscholen op het gebied van tandheelkunde én op het gebied van communicatie en klantgerichtheid. In Mondzorgcentrum Limbricht staat u als mens centraal.
Graag tot ziens, het team van Mondzorgcentrum Limbricht.

Afspraak is afspraak
In onze praktijk wordt volgens een strakke planning tijd voor u gereserveerd. Zo bent u op tijd aan de beurt en ook op tijd weer klaar. Dat is fijn voor u en de andere patiënten.
Wij verwachten wel van u, dat als u onverhoopt niet op de voor u gereserveerde tijd aanwezig kunt zijn, u dat 24 uur van te voren aan ons kenbaar maakt.

Werken als een team
In onze praktijk werken we heel specifiek als een team. De tandarts hoeft niet bij iedere handeling aanwezig te zijn en veel zaken kunnen op voorhand in gereedheid worden gebracht. Dat betekent dat de tandarts zelf alleen daar verschijnt, waar haar specialisme dat vereist. Onze assistentes en preventie-assistentes zijn ervoor opgeleid om u de beste zorg te verlenen. Zij geven graag tekst en uitleg over hun werkzaamheden.

Tips voor een mooi gebit
Goede mondzorg is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Daar kunt u veel zelf aan doen. Wij adviseren u graag daarover. Tips voor een mooi en gezond gebit vindt u ook op www.allesoverhetgebit.nl(externe link)

Wat vergoedt uw verzekering?
De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Het kan zijn dat u als patiënt moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op alles over tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen(externe link)

Voor alle behandelingen boven de € 250,- krijgt u een begroting aangeboden. Mocht u vragen hebben over onze prijzen, neem dan even contact met ons op. Wij geven u graag nader uitleg.

Ook voor uw prothese de optimale zorg

Iedere woensdagochtend is tandtechnicus Rob Rothkrans in de praktijk aanwezig. Rob is klinisch prothese technicus. Een klinisch prothesetechnicus is een tandtechnicus die in opdracht van de tandarts alle of een deel van de handelingen bij de patiënt uitvoert bij het aanmeten van een volledige gebitsprothese. De verwijzende tandarts is eindverantwoordelijk en voert de eindcontrole uit.
>> meer over de klinisch prothese technicus of kijk op http://www.ttlrothkrans.nl/


U kunt hiervoor contact opnemen met onze praktijk, 046 451 98 68.